המטבח של ליאורה - תפריט לפסח 2015

תפריט לפסח 2015

מנות ראשונות:
גפילטעפיש מסורתי   
קציצות מפילה דג קרפיון טרי טחון  

קרפצ’יו פילה בקר   
פרוסות דקיקות של פילה בקר נא, ארוגולה, שמן זית, בלסמי מצומצם ופרוסות פרמז’ן  

כוסיות אישיות עם טרטר סלמון
תערובת קוביות סלמון נא וסלמון כבוש ביתית מוגש בכוסיות אישיות  

פטה כבד עוף וריבת בצל  
פטה כבד עוף טרי בתבנית אינגלישקייק מוגש עם ריבת בצל ביתית (בצד)  

פילה דג ברוטב קארי וקרם קוקוס
חתיכות פילה של דג לבן מבושלות ברוטב קארי אדום וקרם קוקוס (פיקנטי)  

סלטים:
סלט שורשים בויניגרט הדרים
ירקות שורש פרוסים דק ברוטב ויניגרט הדרים, אגוזים וחמוציות

סלט גזר ופקאן סיני
ז’וליאנים של גזר, עירית ופקאן סיני ברוטב חמוץ מתוק

סלט רוקט, תרד ופירות יבשים
סלט עלים ירוקים עם פירות יבשים הנותנים את המתיקות לרוטב

סלט גפרורים
גפרורים של גזר, מלפפון וקולרבי ברוטב אסייתי

סלט עגבניות שרי
עגבניות שרי צבעוניות חצויות, שום, כוסברה, שמן זית ובלסמי

מרק
מרק עוף מסורתי עם קניידלך
מרק עוף של סבתא עם קניידלך קלילים וטעימים 

מנות עיקריות:
ביף בורגיניון
קוביות כתף בקר ברוטב יין ופטריות

גלילות סינטה במילוי בשר  ברוטב פטריות / ברוטב יין וסילאן
פרוסות סינטה טריה במילוי בשר טחון, מבושלים ברוטב פטריות עשיר או ברוטב יין, סילאן ובלסמי

כרעיים עוף ברוטב פלפלים קלויים ועגבניות
כרעים עוף טרי ללא עור אפוי 3 שעות בתנור ברוטב פלפלים קלויים ועגבניות.

שוקיים עוף ברוטב משמשים
שוקיים של עוף ללא הקצה אפויים בתנור עם משמשים וסויה  

תוספות:
תפוחי אדמה קטנים קלויים
חצאי תפוחי אדמה לבנים ואדומים קטנים, קלויים במעט שמן זית, מלחאטלנטי וטימין

ירוקים מוקפצים
ברוקולי, ברוקוליני, שעועית ירוקה ואפונה מוקפצים בשום, בלסמי, סויה וסילאן

טיאן ירקות
פרוסות קישואים ועגבניות אפויים על מצע בצלים ובזיגוג פרמזן

תפוחי אדמה חרדליים אפויים בתנור
פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור בתערובת חרדל ותבלינים

ירקות קלויים בתנור
מבחר ירקות אפויים בתנור בשמן זית וטימין

לקינוח:
פבלובה שוקולד עם קצפת ותותים
מקצפת שוקולד, מעליה קצפת ותות שדה

עוגת שכבות מדהימה
שכבות של מרנג אגוזים וגנאש שוקולד
 

המטבח של ליאורה 
רמת השרון || 054-3972336 || liora.rothem@gmail.com