המטבח של ליאורה - תפריט פליאו לראש השנה 2016
אנו משתמשים אך ורק בדגים, בשר ועופות טריים
אספקה אך ורק על פי הזמנה מראש
*מתנה לכל הזמנה מעל 500 ש"ח*

אפשרות להזמנת ארוחה מלאה או חלק ממנה: 

מנות ראשונות וסלטים: 
גפילטע פיש פליאו   
קציצות מדג קרפיון טרי טחון נטו ללא עור ועצמות עם שקדים טחונים  (17 ש"ח ליחידה)                           
 
פטה כבד עוף לצד ריבת בצל  
פטה כבד עוף טרי (בתבנית אינגלישקייק) מוגש לצד ריבת בצל ביתית (בצד) (130 ש"ח)
 
פלטת גרבדלקס
גרבדלקס תוצרת עצמית מוגש על פלטה מעוטרת בגבינת שמנת ובפלחי לימון (30 ש"ח ל- 100 גר')
 

סלטים:
סלט גדול מתאים ל 15- 12 איש = 180 ש"ח, סלט בינוני מתאים ל- 6-8 איש = 110 ש"ח

סלט עלים עם סלק צלוי ושקדים
סלט עלים ירוקים עם פלחי סלק צלויים ועליהם שקדים קלויים (אפשרות להוסיף גבינת עיזים)
 
סלט שורשים בויניגרט הדרים 
שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, גזר, צנוניות, קולרבי, מלפפון, פלפל אדום, אגוזים וחמוציות  
 
סלט ניסואז עם סלמון טרי
סלמון חלוט, תפוחי אדמה, עגבניות שרי, חסה, שעועית ירוקה, זיתים וביצים קשות ברוטב איולי בייתי ויוגורט
 
סלט אבוקדו וירקות על מצע שמנת
פלחי אבוקדו, צנוניות, עגבניה, מלפפון, בצל ועשבי תיבול על מצע שמנת ברוטב שמן זית ולימון

מרק 
(1 ליטר מרק = 48 ש"ח, קניידל = 3 ש"ח ליחידה)
 
מרק עוף עם כדורי עוף ו"אטריות"
מרק עוף של סבתא עם כדורי עוף טחון ואטריות פליאו 
 
מרק כתום
מרק קרמי של ירקות כתומים עם קרם קוקוס בקישוט גרעיני דלעת מתובלים

מנות עיקריות:
רוסטביף ורדרד ועסיסי לצד רוטב צ'ימיצ'ורי(290 ש"ח לקילו)
רוסטביף מנתח סינטה טרי, פרוס ומוגש בטמפרטורת החדר לצד רוטב צ'ימיצ'ורי
 
בריסקט ברוטב מיץ עגבניות  (240 ש"ח לקילו)
חזה עגל אפוי 4 שעות בתנור במיץ עגבניות
 
מפרום בטטה (16 ש"ח ליחידה – מינימום 8)
פרוסות בטטה וביניהן בשר טחון, מטוגנות ואפויות ברוטב עגבניות 
 
כרעיים עוף בציפוי פריך  פליאו (45 ש"ח לכרע מינימום 4 כרעיים)
כרעיים של עוף מצופות בציפוי פריך ואפויות בתנור, אהוב מאד על קטנים וגדולים
 
שניצלים פליאו (130 ש"ח לק"ג)
שניצלים מחזה עוף טרי
 

תוספות: 
קאפקייקס גרטן תפוחי אדמה ובטטה (12 ש"ח ליחידה, מינימום 8)
שכבות של תפוחי אדמה ובטטה אפויות בשמנת ומוקרמות בפרמזן
 
תפוחי אדמה מחורצים (8 ש"ח ליחידה)
תפוחי אדמה מחורצים כמו אקורדיון ואפויים בתנור
 
מג'דרה אורז עם כרובית ( 90 ש"ח למיכל של 2 ליטר)
אורז טילדה בסמטי עם כרובית ושקדים קלויים
 
טיאן ירקות (150 ש"ח למגש – 8 מנות)
מניפות קישואים, תפוחי אדמה ועגבניות אפויים על מצע בצלים ובזיגוג פרמזן (אפשרות ללא פרמזן)
 
כרוב צלוי (80 ש"ח למגש – 8-10 מנות)
תבשיל כרוב לבן מבושל ואפוי בתנור
 
במיה ברוטב עגבניות (70 ש"ח לקופסא של ליטר)
 
 

לקינוח
160 ש"ח לעוגה

עוגת שוקולד פליאו
עוגת גבינה פליאו
 
 

מתנה: *צנצנת מלפפונים כבושים תוצרת בית *

חג שמח!
 

תפריט לראש השנה

המטבח של ליאורה 
רמת השרון || 054-3972336 || liora.rothem@gmail.com