עד שכולם יגיעו:
- מלצרים מסתובבים עם כוסות אספרסו עם מרק כתום או מרק וישסואז מוגש לצד מקלות פרמזן ממכרים או מאפה קטן עם שינקן וגבינה
- כדורי פאני פורי עם סביצ'ה דג
- סיגרים אפויים במלית בשר טחון וצנוברים עם דיפ טחינת דלעת (מוגש חם)
-
- על שולחן המזנון:
- שקיות אינארי במלית ירקות מוקפצים וקשיו
- שיפודים מיניאטורים של קוביות סלמון + טונה + אינטיאס (משחק צבעים יפה) בקישוט שומשום לבן ושחור
- בצלים ממולאים באורז – טעים טעים ומיוחד, מבושל שעות
- ריזוטו שחור עם קלמארי ושרימפס
- צרורות קורנביף חובקים עלים ירוקים מתובלים
- מגש גדול אנטיפסטי
- רינגים קטנים של קלופס מבשר טחון, פורטבלו וכרישה בקישוט רוטב חמוציות
3 סלטים לבחירה:
- סלט רוקט, צנוניות, בצל סגול ורימונים
- סלט עגבניות שרי צבעוניות עם כוסברה וצנוברים
- סלט עלי בייבי, סלק, גבינת פטה ושקדים קלויים
- סלט ירקות שורש בויניגרט הדרים
- סלט פסטה צבעוני עם תרד, עגבניות מיובשות, זיתים שחורים, פלפל אדום
לקינוח:
- עוגת גבינה ופסיפלורה
- פבלובה למון קארד וקצפת - אישית
- כוסיות שוקולד במלית מוס שוקולד וקישוט זהב
- סלט פירות מרענן
- דליים קטנטנים במלית פיצוחים בקלייה ביתית (קשיו, שקדים, אגוזים וכו')
|
|
|
|
|